Night Diving & Limited Visibility

In dit programma leer je de vaardigheden en methoden om veilig en ontspannen te duiken wanneer het donker is of het zicht beperkt is. Een aantal van de meest verbazingwekkende wezens in de oceaan laat zich pas zien als het donker is. Je duikdag is dus niet ten einde als de zon ondergaat. Je leert hoe je het water in en uit gaat, hoe je speciale materialen gebruikt en hoe je met een buddy communiceert en duikt als het donker is of het zicht beperkt is. Na afronding van het programma ontvang je het SSI specialtybrevet Night Diving & Limited Visibility.

Theorielessen - Online programma

Je ontvangt bij je inschrijving je eigen inloggegevens voor het digitale platform. Je kunt de lesstof direct naar je smartapparaat downloaden en het onbeperkt gebruiken, ook zonder internetverbinding. De theorie wordt klassikaal, in het leslokaal gegeven of kan ook via zelfstudie eigen gemaakt worden. Dit kan je vrij kiezen.

Zwembad - Optioneel

Tijdens de zwembadlessen start je meteen hands-on met de eerste oefeningen. Elke oefening wordt omkaderd met een korte uitleg, wat dan ook meteen de link legt naar de theorie.  Je leert de nodige vaardigheden in het zwembad om het duiken onder de knie te krijgen. De zwembadlessen gaan door op dinsdagavond van 21u tot 22u of op vrijdagavond van 17u tot 18u. In overleg met je instructeur kies je zelf de momenten uit die voor jou het beste passen. 
Zwembad: Maanhoevebad Sint-Katelijne-Waver.

Buitenwater - 2 duiken

Je past de aangeleerde kennis en vaardigheden toe en verfijnt ze verder in het buitenwater. Tegelijk kan je genieten van deze wondere wereld. De buitenwater duiken worden in overleg met je instructeur ingepland in het weekend. Op verzoek kan dit eventueel ook tijdens de week.

€175,-

Incluis:

Digitale platform
Internationaal brevetkaart

Minimumvereisten:

10 jaar
Een goede gezondheid
200 meter kunnen zwemmen
10 minuten kunnen drijven
Open Water Diver SSI of Padi


Contact opnemen?

Neem met ons contact op per e-mail, telefoon of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

Telefoon 03 288 34 00 (Antwerpen)
  015 33 61 61 (Mechelen)
   
E-mail eric@duikmee.be
   
Ondernemingsnummer 849.824.324
   
Postadres Molenstraat 65
  2840 Rumst, Reet
   
Zwembad Mechelen Dinsdagavond en vrijdagavond
  Maanhoevebad
  Maanhoeveweg 32
  2860 Sint-katelijne-waver
   
WhatsApp
   

Gerelateerde programma’s