Duikmee artikels en informatie

Duikplaatsen

Op duikplaatsen.be vind je info over alle duikplaatsen in België, Nederland en van enkele mogelijke duik-reisbestemmingen.

 
 

Opruimacties op BLOSO domeinen

Deze actie hadden tot doel onder water op te ruimen, te sensibiliseren maar ook om meer dan 100 duikers de gelegenheid te geven ergens anders te duiken waar ze anders nooit terecht kunnen. 

Lees meer in het artikel van GVA.

Duikplaatsen GPS

GPS Duikplaatsen: alle duikplaatsen in de Benelux en 1001 duikplaatsen in Europa. Je vindt er de TomTom bestanden en installatie instructies.

Zeepaardje in Oosterschelde

Het zal niemand ontgaan zijn, sinds 2004 worden er jaarlijks uitzonderlijk veel waarnemingen gemeld van zeepaardjes in de Oosterschelde. Wie wil er deze sprookjesachtige diertjes dan ook niet eens in levende lijven zien ? Lees meer over zeepaardjes in de Oosterschelde.

Verkoop en verhuur duikmateriaal

Als het goed is mag het ook gezegd worden! De zeven zeeën is een sympathieke en correct adviserende duikwinkel. Je kan er terecht voor verhuur, verkooop en onderhoud van al je duikmateriaal. Het is goed gelegen naast op A12 met handige openingsuren (woe-don-vr 16u30- 19u30 / zat 10u-12u en 13u-17u)

Adres: Antwerpsesstraat 258 - Boom